Jump to content

snickeri

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av snickeri

  1. Det verkar konstigt. Jag provade med 1/2"-spacers först där fram, men då tog fälgen kraftigt i styrleden. Till och med 1" var gränsfall. 1 1/2 blev däremot bra. Fälgarna är 17 tums GT -05 jag ska fota av det ikväll och lägga ut här.
  2. Jag köpte mina på Ebay usa. Kom hem på 4 dagar ! 1,5" fram och 1,25" bak blev bra på min.
  3. Alla anmärkningar blev underkända, dvs jag måste åtgärda och återkomma inom 1 månad.
  4. Min belysta häst blev jättefin ! Men det tyckte inte bes.mannen idag ! Underkänt ! Surt.
  5. Besiktigade i morse, tyvärr var det inte någon av de trevligaste besmännen. En dålig dag kanske ? Hjulen sa han inget om. Har nu 17" Bullitfälgar från Mustang -05 med 245:or. 1,25" spacers fram och 1" bak. Däremot underkände han min belysta häst i fronten ! Otillåten belysning, trots att det lär vara ett originaltillbehör. Bromsljuset tog för långt ner på pedalen tyckte han, och skyltlykta fanns inte ( Har aldrig funnits förut heller, men har gått bra ändå. Nåväl, jag får väl koppla ur belysningen i fronten, justera givaren till bromsljuset och tejpa fast en skyltlykta. Surt !
  6. På mitt reg.bevis står det: Däckdimension bak: 7.00-14 Om jag nu sätter på mina nyinköpta 17-tumsfälgar med 235-45-17 och 1-tums spacers, vad händer då vid besiktningen ? a: Ingen märker något b: Ett stort hånflin från bes.mannen c: jag blir portad från bilprovningen för all evighet ???
  7. Någon som har fått igenom bilen med spacers ? är det ens lönt att försöka ?
  8. Jag funderar på att byta fälgar på min -65, och vill då sälja de jag har nu, vilka är Cragar SS med variabelt bultmönster, mkt fina i kromet. På dom sitter Ameritour GT M+S 195/70/14med vit sida, ca 6mm kvar. Hur mycket är dom värda undrar jag då ? Förslag mottages tacksamt !
  9. Tydligen ska bultmönstret på -05 GT-fälgarna vara 5 x 114,3 med ET 38, och det är väl vad jag har på min -65 som standard ? Det borde "bara" vara att hänga på dom ? Någon som har provat ?
  10. jag har blivit erbjuden att köpa 4 st kompletta med däck 17 " 225. Men.... Hur sjutton får jag dom att passa min -65 ?
  11. Nu har jag beställt en belysning från tripowerparts. $69.95 + $20 för frakten. Blir väl ca 650:- men det får det väl vara värt. Mustangpryttlar brukar ju inte vara speciellt billiga.
  12. Någon som vet var man kan köpa bakgrundsbelysning till mustangen i fronten ? Detta var ett tillbehör, som nu lär nytillverkas
  13. Ordet BILTEMA föll bort i mitt inlägg ovan
  14. ..har en färdig sats. Busenkelt att koppla. Ingen åverkan någonstans. Kostar 179:- och kallas för ljusförstärkarsats.
  15. Jag köpte ett färdigt kablage från BILTEMA. Kostade 179:- Kallas för Ljusförstärkarsats. Behövs ingen åverkan någonstans. Kopplas mellan ordinarie anslutningar och mina nya H4 insatser. mvh / Peder
  16. Jag kopplade nämnda summer via ett relä till dörrkontakten. Då slipper man tjutet varje gång man stänger av motorn. Tjutet kommer om du inte släcker och öppnar dörren.
  17. Min klocka i Rallypac på min -65 HT går för fort ! Men det verkar inte vara att generatorn överladdar. Någon som har något tips ?
×
×
  • Create New...