Jump to content

Jan-Eric

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Jan-Eric's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Det finns en underbar affär i ett garage i Stockholm. Den heter Sivletto (Elvis baklänges...), dom säljer massor av 50-talskläder, har frisör, motivlackare, fik mm mm Säljer också på nätet: www.sivletto.com Lycka till/Janne
  2. Ojoj Fredrik... Tonis finfina 66a är ju en dröm. Toni, läste allt du skrev här på forumet innan jag köpte Kenneth Pinemans 65a förra våren. Men Fredrik... GÅR det överhuvudtaget att sälja en sån kärra... nåväl, den dan kanske kommer när jag säljer min men det känns lika overkligt som att sälja ungarna... Annars håller jag med om att en fin typ Mach1 69a skulle passa fint bredvid cabben... Tyckte jag såg våren igår... är visserligen halvblind tidsoptimist men det är väl snart dags att cabba ner...väl?
  3. Tänk att en "varning" alltid får en att sticka in näsan... Konstigt.. kollade på bilderna, jag ser ingenting i denna bil som ger mig ngn som helst vibb. Min musse går jag och kikar på så fort jag kan, är helkär, men här uteblir all känsla... men det är väl som med brudar.. smaken är som... Däremot ser man ju att den är i toppskick. Och du är nöjd, så grattis. :-)
  4. Och Norsjö Shopper hade han med. Flera bilar är helt underbart designade!
  5. Söker kontakt med dig som jag träffade på parkeringen i Orminge centrum. Du hade precis importerat en Poppy red eller annan röd cab som nu var på omlackning pga fel färg. Du bodde/bor ute på Värmdö. Skulle vara kul att ses. Lennart med cab-66a i Nacka är säkert intresserad också. Finns det fler Musseägare i Nacka/Värmdö som är intresserade får ni gärna svara. Svara på linan eller PM-a mig. Hälsningar/Janne i Saltsjö-Boo.
  6. Tjena Svedis. Du har väl koll på MGM och Universal studios i Orlando?? har du inte småbarn så gå på dom istället för Disney, helt otroliga!
  7. Pineman jag skulle köpa den röda fina caben du visar upp rakt över disk utan gnabb, den är såååååå fin på bilden!!! :-) :-)
  8. När jag kollade till min 65a har jag för mig att ny kostade ca 6,500-7,000:- och beg ca 2,500-3,000:-. Frakt tillkommer... Kolla eBay internationellt, brukar finnas till salu då och då. Nya finns på flera Mustang-firmor i USA.
  9. Fixat. Fast det visade sig att det var enklare att lossa växelspaks-knoppen och bända damasken över backspärren. Foten på växelspaken var större och hade blivit svårare. Det kändes som att vilken väg jag än valde var det risk för att damasken skulle spricka men den höll. Blev finfint och jag tackar än en gång för tipsen.
  10. Hej, har en manuell 4vxl 65a. Ska bara byta damasker men blir osäker på hur jag tar bort spaken (eller knoppen + backspärren) för att trä på den. På min gamla amazon var hela spaken gängad men hur är det här? Någon som vet, innan jag lyckas ha sönder ngt... /Janne 31°, tropiska nätter och cabväder!
  11. Hej, vet du ngn bra verkstad i Stockholm som kan gå igenom elsystemet i en -65a. Det handlar om att fixa glapp i säkringshållaren samt kolla rallypaken, både varvräknaren och klockan. Instrumentbelysningen funkar om man pillar på säk-hållaren...AC funkar ibland och lite kul: Om jag tutar funkar varvräknaren... Lite sådär att hänga på hornet för att kolla varvet...
  12. Pineman i Åkersberga justerade på sin dåvarande (numera min :-)) -65a förra året och var nöjd. Antar att det var på en verkstad norr om Sth, kolla med honom. Du hittar honom på forumet
  13. Tack för svar! Lars, har sett många av dina andra svar på forumet, du verkar vara otröttlig på att svara och dessutom vara en outömlig källa även för invecklade frågor. Tack för det! /Janne
  14. Hej, har sökt på forumet efter var man hittar orginalfärg till Mustang. Behöver fylla i ett par småskador. Min är Poppy Red. Ngn som vet var man kan få tag på denna? Är väl inte bara att knalla in på OK antar jag...
×
×
  • Create New...