Jump to content

mykie

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mykie's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tycker inte du ska snöa in på att det är en HT, förvisso mindre eftertraktad än modeller som BOSS 302, MACH 1 osv.. men det är många av oss som tycker att just 69-70 är den årgång som är mest muskelbil av mustangerna. Sen kommer som sagt 71-73 med ny look men fortfarande väldigt mycket muskelbil. Tror att just 71-73 är den modellen som stigit mest på populäritetsstegen dom senaste åren. Men faktum är att även om HT 69-70 var ganska lågt prissatt förut så tror jag att det är en modell som stigit i pris väldigt mycket dom senaste åren. I relation till MACH & BOSS mm så är den fortfarande billig även om priset kan dra iväg över 150k. Pris mellan 70-120k låter inte alls högt.. men som alltid så är priset helt beroende på skick på bilen. Gav själv 137k för min HT-70 för några år sen.. den är dock i väldigt fint skick.
  2. Nu har jag fått på mina nya Grabber stripes, så jag kände att jag måste visa upp lite bilder på skönheten Mer bilder finns här för den som är intresserad.. http://www.garaget.org/?car=54463
  3. Jag beställde scoop och stripes från CJ Pony Parts, dock så har CJ tagit dom från Graphic Express. Dom är skurna i 3M grafik vinyl.
  4. Hmm.. jag är också på gång med att sätta stripe och scoop på min 70-HT. Har allting liggandes i garaget just nu, Grabbber C-stripes svarta reflekterande och ett BOSS 429 hood scoop. Har photoshopat lite så man har en hum om hur det kommer se ut.
  5. Jag har samma fråga, är det någon som vet dom exakta måtten för placeringen på huven (1970).
  6. Filmade lite med digitalkameran under dagen, har klippt ihop alla små snuttar till denna video
  7. Tack för svaren, ska ta och lyssna med "Norrorts Bil & Van". Att skicka ner axeln eller klumpen ner till Stigs känns lite för omständigt.
  8. Tänkte också byta utväxling till 3.73:1 i min 9" bakaxel. Finns det någon ni kan rekomendera i Stockholmstrakten som kan hjälpa till med det?
  9. Är själv ett fan av Mustang HT 69-70, så pass att jag köpt mig en Ser lite blek ut i lacken, men det är bara kamerans fel, den glänser så fint i verkligheten.
  10. Hittade en bra länk här för att räkna på utväxling, hastighet mm http://www.angelfire.com/fl/procrastination/rear.html och här för att beräkna dimensioner mm på däck http://www.net-comber.com/tirecalc.html
  11. Har läst på lite mer... kommer nog bli 3.5:1 - 3.7:1 på bakaxeln. Stall på turbinen max 2400-2500. Någon som vet vad som är ungefärligt orginal stall med en 302 och C4. Hade med mig en kunnig person idag som trodde att jag låg på ca 1200... han sa att det va garanterat en orginal turbin och att jag behövde högre. Får forska vidare angående kammen.
  12. Äntligen fungerar sökfunktionen igen, fortsatte mina frågor lite i denna tråd http://www.mustangclubsweden.com/phpBB2 ... php?t=8955 Men ni är fortfarande välkomna med råd här också, främst om någon vet vilket märke på turbin/converter man bör titta på, finns det någon i Sverige som säljer eller ska man beställa från USA. Funderar på stall mellan 2500-3000. Kommer nog välja 3.7:1 i utväxling för bakaxeln, axet känns viktigare än komforten vid söndagsutflykten.
  13. Hej, Vill få lite mer drag vid rödljusen och har kommit fram till att det verkar vara "stall converter" samt lite bättre utväxling som är dom första stegen att ta. Är det någon som har lite tips på converter, shift-kit samt utväxling. Jag vill inte ha en bil som bara går att köra drag race med, utan den ska gå att köra normalt med också. Bilen är Mustang HT, 70a med 302 motor 351W toppar och Ford C90X insug, Edelbrock 600 CFM förgasare, C4 standard låda, 9" Ford bakaxel 3.00:1 utväxling. Det jag inte vet riktigt är vad för kamaxel jag har, ska forska lite i det. Alla tips o tricks är välkommna, särskilt nu när sökfunktionen på forumet inte vill vara med.
  14. Kan ju som ny medlem bekräfta att sökfunktionen dog ungefär den 14-15e Maj. Det går att söka nu... men man får bara träffar på inlägg som är gjorda efter den 15e maj.
×
×
  • Create New...