Jump to content

Claes CMC 1489

Medlemmar
  • Inlägg

    144
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Claes CMC 1489's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Jag har originaldämpare liggande om du är intresserad. Finns i Västerås. 0739106357
  2. Jag har bytt det mesta...klonk finns fortfarande. Kan vara bärarm, stag mellan kränghämmare och stötdämpartorn, övre stötdämpar lagring. Verkar som framvagn låter oavsett, är nog så det är med dessa bilar....tyvvär.
  3. Jag skulle kolla med Brenspeed, dom kan mustanger, det enda dom gör. www.brenspeed .com Maila dom och kolla, suverän support.
  4. Har upptäckt en sak, om tanken nästan är tom så är det hopplöst, men om jag tankar med närmare halv tank så är det bara att blåsa på. Beror nog på att tankhalvorna har svårt att kommunisera (smal passage) eftersom det är en sadeltank.
  5. Gör rent spjällhuset, tanka ny soppa o kör 20-30 mil.
  6. Begär att dom skickar med USPS, mycket billigare än DHL eller liknande. Tar någon dag extra, jag har gjort så med paket från Brenspeed.
  7. SCT fungerar kanon, när det gäller Brenspeed så har dom överlägsen support, har svar på allt och är väldigt snabba med svar. Tror inte att det finns någon som är bättre än dom på våra mustanger. Har använt dom i många år och har deras kammar, finns inget bättre på marknaden enligt min mening.
  8. American muscle har FR500S för 3500, lägg på moms, tull o frakt frakt, o jämför.
  9. För mig är bilen en sommarnjutning, skulle aldrig utsätta den för saltslask! Kan bli svårt och sälja den för vettiga pengar sen, men som sagt om man inte bryr sig om andrahandsvärde så är det bara att sladda på )
  10. Vissa designelemt är ok, aggressiv front o helt ok bakdel, men är lite för mkt Camaro/audi inspirerad= små sidorutor m.m. Så nej tack, alldeles för modern design för att vara en mustang.
  11. Jag kör med C&L Racer, max flöde o du behöver en tune. En SCT calibrator o tune från Brenspeed så kan du inte bli besviken, dom är överlägset bäst på mustang.
  12. Skicka ett mail till Brenspeed med dina frågor, dom har mappat tusentals mussar, helt suveräna. Har du tur har dom en mapp som du behöver. http://www.brenspeed.com/contact.html
  13. Har inte upplevt det själv, men enligt US forum så tar tydligen "upper control arm" slut... Milen på din stämmer.... Sök på allfordmustangs.com Stötdämparfäste är en mutter, så det är bara o lyfta på klädsel i bagaget o kolla.
  14. Kan vara "upper control arm" som håller bakaxeln på plats. Har du kollat övre stötdämparfästen?
  15. Har FRPP Twin 62mm spjällhus, tror att det förstärker glappet pga att det verkar bli mer känslig tillsammans med DR kammar o vassare mappning.....
×
×
  • Create New...