Jump to content

nafets

Medlemmar
  • Inlägg

    190
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About nafets

  • Födelsedag 1958-09-09

Senaste Profilbesöken

1 381 profil visningar

nafets's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Omdömespoäng

  1. Kan tilläga att Turbo Tack är dana lim som är tillverkaren finns nog hos dom flesta byggbutiker
  2. Har samma problem just nu har köpt spraylim på biltema men efter att ha läst hela tråden hoppar jag nog spraylimmet. I byggbutiken jag jobbade tidigare har vi Turbtakk som biter på det allra flesta material. Använde det en hel del i jobbet som maskinsnickare. Återkommer med resultat.
  3. Hajar din "tanke" men jag tankar aldrig muen nattetid medan jag sover och drömmer om att fylla "tanken" på 60 sek
  4. Hej! Som ni ser ovan har jag svarat tidigare här. Då gick det bra tills min Preemmack uppdaterade med helt nya pumpar och munstycken. Har provat alla varianter av förslag här men inget funkar, det kan ta fanimej 15 min att få i 20-30 l bensin. Det är en annorlunda krök på pumpmunstycket och annat skit på ovansidan av munstycket så att hålla munstycket kl 12 funkar inte för då når röret knappast in till tanköppningen. Jag har företagskort med rabatt men får nog testa nån annan äldre station som kanske funkar så att man kan åka mer Mue än att stå och tanka.
  5. varför i h-vete mecka med en motor som inte är anpassad till den önskade effekten som har risk för att rasa? köp en bil med färdig önskad fabriks power
  6. Köpte en av Grufman Bil AB för några år sedan, har för mig att den kostade 900kr
  7. Fantastiskt! Tankade idag 45l i ett "sprut" tillfälligheter? det får framtiden utvisa.
  8. Du har en poäng där Janne! Köpte en BMW för många år sedan ,med ett tickande ljud, lämnade in den till BMW verkstaden och det var läckage vid avgasgrenröret. Efter ett tag började det att ticka igen. Meken fick dra bultarna så hårt han vågade sen var tickandet borta dom 10 resterande åren jag hade bilen.
  9. Växelväljaren behöver finjusteras ??????
  10. Min högsta önskan är att erat fantastiska företag finns kvar för lång tid framöver. Jag har en Mustang 05 GT och tror inte det finns fler företag som kan vara mer generösa vid hjälp med små och stora problem för oss som bor långt ifrån erat företag. Förutom hjulen är min bil i helt originalskick. Och statistiskt sett kommer det att löna sig i framtiden, med tanke på att jag redan nu har donerat min bil till min systerdotterson som är idag 1,5 år när han fyller 18 år, då är jag 78 år och skall nog inte flänga omkring med den, eller???? . Så allt "krimskrams" är ganska ointressant. Så i mitt tycke kan ni göra åtgärder som gynnar er bäst ekonomiskt. Med vänlig hälsning cfk 487
  11. Vad har du för Mustang med "bakdörrar" ???
  12. Hej! Har en fundering om din fråga, om larmet aktiveras även om man låser bilen manuellt med nyckeln i förardörren?
  13. Finns en pausknapp ner till vänster!
  14. Och därmed är stenåldern bara 2 år bort. Min Merca årsmod, 2016 har huvpinne.
×
×
  • Create New...