Jump to content

Göran K CMC 1060

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Göran K CMC 1060

  • Födelsedag 1951-09-12

Göran K CMC 1060's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tänkte bara kasta ut en fråga. Jag har sett att mustangsacrossamerica ska köra sin "lilla cruising" från Los Angeles till Charlotte för 50-årsfirandet, med avfärd från LA den 10/4. Eftersom jag och min fru är i LA den dagen så vore det kul att se när de far iväg. Enl. mustangsacrossamerica.com så är plats och tid för avfärd från LA förbehållet deltagarna, vilket man kan förstå. Men är det någon på forumet som sitter inne med den infon så skulle jag vara tacksam för ett svar.
  2. Hoppas de gick att se, skrik annars! Här kommer facit. /Siv
  3. Hej! Först och främst ett jättetack till alla som var med och ordnade det trevliga höstrallyt. Tänkte om Ni som var med ville veta svaren, och Ni andra kanske vill testa Era kunskaper. Har skannat in bilderna så kvalitén är inte den bästa. Inte jag som gjort frågorna, jag lägger bara upp de. Siv genom Göran
  4. Vi hade så kul på resorna 2011 & 2012 så nu åker vi igen Fredagen den 11 oktober åker vi på en kryssning till Åbo med Viking Lines Amorella. Den avgår kl 20.00 från Stadsgården. Vi är hemma igen lördag kl 18.55 Vi äter middagsbuffén kl 20.00 på utresan och lunchbuffén kl 12.15 på hemresan. Ni som vill följa med bokar själva biljetter. Glöm inte att uppge att Ni är med i Viking Club om Ni är det. Vill Ni äta med oss skicka ett pm eller ring Maud 0762-429025 (Samtal före kl.10 och efter 22 på kvällen undanbedes) och meddela bokningsnumret så ska vi försöka ordna så att vi kan sitta tillsammans. OBS! Detta är inget som Mustangklubben anordnar utan bara ett gäng glada mustangkompisar som vill umgås utan bilar Maud & Reijo genom Göran
  5. Jag tror att det blir problem att "rycka loss" dessa, i alla fall om man vill montera tillbaks dom. Men på min har någon tidigare ägare bänt isär gallret något på ett ställe ( knappt synbart, även om vet om det ) och då går sonden in, men trångt är det. Lycka till med besiktningen.
  6. Härligt Morgan Kul när grejerna funkar, bra jobbat.
  7. Jodå, jag fick faktura från UPS tull,moms och typ hanterinsavgift i måndags 25/3 med sista betalningdag 25/3, bussigt va?? Betalning i dörren vid leverans var det flera år sen jag råkade ut för, ganska spännande när en snubbe plötsligt vill ha en tusenlapp eller två i kontanter.
  8. Som relativt nybliven foxägare, så är jag övertygad om att du kommer få mycket glädje av fox-cabben, den såg ju klart nice ut på bilderna. Och som sagt, livet är för kort för att bara ha en mustang.
  9. Nu är vi 11, men fler blir vi väl?? vi kan väl inte bli färre än förra året?
  10. Tråkigt Bosse & Piret, men vi åker säkert nästa år också Nu är vi 8 st, men vi blir väl fler?
  11. Förra årets Ålandskryssning gav mersmak så nu är det dax igen. Fredagen den 12 oktober åker vi på en kryssning till Åbo med Viking Lines Amorella. Den avgår kl 20.00 från Stadsgården. Vi är hemma igen lördag kl 18.55 Vi äter middagsbuffén kl 20.00 på utresan och lunchbuffén kl 12.00 på hemresan. Ni som vill följa med bokar själva biljetter. Glöm inte att uppge att Ni är med i Viking Club om Ni är det. Vill Ni äta med oss skicka ett pm eller ring Maud 0762-429025 och meddela bokningsnumret så ska vi försöka ordna så att vi kan sitta tillsammans. Skynda Er att boka vi vet från förra året att båten snabbt blev fullbokad. OBS! Detta är inget som Mustangklubben anordnar utan bara ett gäng glada mustangkompisar som vill umgås utan bilar Maud & Reijo Siv & Göran
  12. Tog bara en bild i kväll. vi hade tur med vädret, när vi svängde in hemma kom åskskuren, så vi fick bara några stänk.
  13. Tack Gun och Roine för en bra samkörning! Vi ses snart igen hoppas vi! Siv & Göran
  14. Vi kommer till Stora Väsby och tar med oss Maud & Reijo, dvs två mustanger. Vi möts upp på Mc Donalds Årsta 7.30. Mitt mobil, 0703-495043
  15. Hej igen ! Nu är vi 13 st som bokat, kul ! Men vi har ändrat sittning på fredagen till kl 18.30, (har redigerat första inlägget). När två skulle boka i går var det fullt kl 18 men ett stort sällskap hade bokat av till 18.30 sittningen så vi ändrade alla 13 till den sittningen. Skynda Er att boka om Ni ska med !
×
×
  • Create New...