Jump to content

Stoneface

Medlemmar
  • Inlägg

    23
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Stoneface's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Beroende på det tickande ljudets frekvens så kan det vara bensinpumpen, ovanligt men kolla, tips, använd ett förlängningskaft och sätt mot örat och placera på olika punkter på motorn när den är igång, då brukar man kunna avgöra när ljudet blir högre och lägre.
  2. Hej, är det någon som har tips råd om att byta till en moden drivorna i gammal Musse, är det ogörligt, har alltid haft lite dröm att byta till modern motor och låda för bättre prestanda och tillförlitlighet, eller är det bättre att köpa en nyare:) anledningen är att jag gillar utseendet bättre på gamla modeller är dom nya, glad för alla synpunkter.
  3. Tack, mycket bra info i den filen. Känns som det är lite inbyggt fel, eller för liten felmarginal. vi börjar med dom enkla, så får vi se var det leder. jag har bara varit medlem i tre månader, men är extremt imponerad av det alla hjälpsamma svar och tips, tack alla
  4. Kan varit som det stod i tidigare inlägg, man är van att hålla pipen neråt, det bara stannde helatiden, gick inte ens på halvfart, får prova att hålla den uppåt. När jag fick tipset kände jag igen det från en annan bil jag haft där man var tvungen att vrida pipen åt "fel håll"
  5. Kanon, tack, skall prova det, hör av mig efter test.
  6. Hej, när jag köpte min hade jag 4.00 + två smala backspace som totalt gav 4.5, kanske en ide?
  7. Grymt snygg med nya fälgarna, stooort habegär:D
  8. Inte min bil(önskar att det vore, syrrans), förklaringen hon fick var att den inte var anpassad för forserad tankning, det är som att tanken inte kan ta emot flödet och pumpen bara slår av, gamla pumpar(vilka börjar bli ovanliga) med lägre flöde gick bra, men det borde inte vara skillnad på en vanlig och en Shellby? (tanken och påfyllningsröret), ingen annan som upplever detta? På min bil (-69)har jag inga problem. Jag tycker det låter galet att behöva byta tank, mycket dyrt och förstår inte vad som skulle kunna vara skillnad mot original. Kan luftningen vara igensatt?
  9. Hej, har någon annan tips på hur man kan tanka utan att det blir överfyllning, dom nya pumparna gör att man får i en liter på 2minuter, Grufmans sa att man skulle byta tank, låter helt galet på nya bilen, kan man öka lyftningen? Alla tips tas mottages tacksamt. Är en Shellby Mustang 2006 i original.
  10. Hej, även jag försökte köpa bilen, men jag vill alltid titta före köp, så jag bokade Ryan Air för att sedan köra hem bilen från UK, men dagen innan jag skulle åka "försvann alla svar" började då kolla via internet, hittade samma bil på annons i 30 länder(sökte på hennes mail+telefon) jag hade tur, kostade mig en flygbiljett för 600 kr. Sanningen är att verkar det för bra för att vara sant, så är det nog så Nu nökd ägare till svensk-såld bil. Polisanmälde, dom la ner det efter två dagar, samma svar att det var från utlandet, sanningen är att man inte vet om det är utlandet eller i Sverige, bad en kompis som kan datorer, han kollade och mailen kom från servrar från hela världen, så han/hon kan sitta i Säffle, ingen vet...
  11. Stort tack, skall gå ut och kolla på en gång. Känns inte bra med rinnade bensin under huven. Förresten, grymt snygg bil du har.
  12. Hej, hur ser jag vilken storlek jag har på min förgasare, det är en Holly, men jag hittar ingen ID-märkning, någon som kan tipsa var den sitter? Nästa fråga, när jag startade den efter vintern läckte den soppa överallt(känndes det som) stängde av torkade rent innan jag startade igen, men då läckte det inte, är detta "normalt"? Eller skall man packa om den, var brukar dom läcka, några svaga punkter? /Jonas
  13. Hoppas den är lika fin som på bilderna, den ser mycket snygg ut, tröttnar du på färgen kan du få byta med mig :-) Glöm inte att kolla alla papper, vem som står som ägare, mm, mm. Hoppas allt är lika bra som det ser ut. Lycka till.
  14. Som detalj info är det 15x7 med 225/60 fram och 235/60 bak, då har man ca 2mm frigång fram till fjäderbenet utan spacers. Muttrar och centerkåpa med mustang logo ingick. Jag är helnöjd, hoppas på lite sol i helgen så man får prova :-)
  15. Fälgarna kom inom utlovad tid och däcken var monterade och balanserade, så jag kan inte göra annat än att rekommendera dom.
×
×
  • Create New...