Jump to content

Goran.Vacev

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Goran.Vacev

  1. Kul att höra att de verkar funka bra. Dom sista 3 åren har jag meckat som fn med styrningen. Jag renoverade original först sen gav jag mig på kuggstång från saab 900 men svängradien blev ju helt kass va ju nästan tvungen o backa en gång för att ta mig ut ur rondelen? Nu låna jag min brors kuggstång utan servo(flaming river) och den funkar bra men trögt som fn så nu blir de borgeson coversion kit.
  2. Hej Finns de någon som har erfarenhet av borgeson conversion kit. Jag har funderingar på att montera en sån på min -68
  3. Kabelsatsen jag menar kopplar man in på befintliga lampkontakter och plus o jord ingen som helst åverkan på original stammen 42-680 på biltema 199:- inte värt o göra själv enda nackdelen är att de är gul skyddslang. Jag lindade ett varv med svart eltejp så syns den inte så mycket.
  4. Jag betalade ca 900 för nya insatserna och kabelstammen på biltema ca300 och ljuskonakten används som vanligt men den styr endast reläna i nya stammen vilket gör att du har minimal belastning på originalstammen.
  5. Hej Jag kan nästan lova att byter du till ny H4 insatser och kabelstammen med relän så kommer du att undra varför du inte gjort det tidigare.
  6. Hej. Jag tröttnade lite på mina seled beam lampor så jag satte in hellas 7tum med H4 och för att inte bellasta originalstammen så köpte jag färdig kabelstam på Biltema och kopplade in och det funkar klockrent. Jag vet att många vill ha original lamporna kvar men ska man åka hem efter en trevlig cruising runda mitt i natten så är de skönt med bra ljus.
  7. Jag plockade isär den och såg att jag hade vridit den 180 grader fel så jag vände den rätt och plockade ihop den fyllde olja och startade. Efter lite luftning av systemet så är den igång o funkar men frågan är om jag förkortade livslängden på den.Angående remskivan så fick jag loss den med hjälpav trearmad avdragare och gasbrännare (värmde på skivan) de finns ett gängat hål i axeln där skruvade jag in en bult så att jag kunde använda avdragaren. Man måste tyvär bort med skivan om man har läckande packbox.
  8. F-n tog ut mussen i lördags för lite spontan cruising när jag va på väg hem då tappade jag all servoeffekt luktade bränd metall när jag rullade in bilen i garaget. Det blir till o kavla upp ärmarna när man kommer hem från jobbet.
  9. Jag va ut till garaget igår och skulle plocka isär den men då såg jag att jag hade inte fyllt på tillräckligt med olja . Efter påfyllning (och överfyllning:D) så börjar de o funka men den lät som f-n . Förmodligen så lyckades jag fylla hela systemet med luft. Efter ca :40 min på tomgång så börjar den låta bättre. Så jag slapp plocka isär den. Men jag tackar så mycket för ideen.
  10. Hej! Tänkte höra mej för om någon har några ideer på vad som har gått snett för min servopump. Den va fullt fungerande men läckte vid utgående axel samt o-ringen som tätar plåtburken Jag plockade isär hela pumpen och böt packboxen alla o-ringar och packning o plockade ihop allting monterade tillbaks pumpen fyllde olja och startade upp bilen o servon va helt DÖD. Vad gjorde jag för fel? Förutom att jag plockade isär den:) Det är en -68
  11. Hella har H4 insatser som har rätt ljusbild och är godkända och dom är jättebra tillsammans med reläsatsen från Biltema.
  12. Hej. Mitt namn är Goran och är ägare av en HT-68 GT med en 302cui och C4 sen 2009 då jag tog hem den från Californien via GBG Performance i göteborg.
×
×
  • Create New...