Jump to content

monkeyman

Medlemmar
 • Posts

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

monkeyman last won the day on September 10 2021

monkeyman had the most liked content!

Members Information

 • City
  Bollebygd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

monkeyman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

34

Reputation

 1. https://themustangsource.com/forums/f726/disable-ignition-key-door-open-chime-2011-yes-487576/
 2. Någon i Närheten av borås/Göteborg som har verktyget för att ta ut trasigt tändstift som man skulle kunna låna?
 3. Svårt att tanka!!?? - Mustang 2005-2014 - Forum - Classic Mustang Club Sweden
 4. Ender 3v2 printrar jag med. Dock är denna print uppdelad i 2 delar och ihoplimmad med epoxi.
 5. Blev lite mer bilrelaterade utskrifter häromdagen, får se vilken som hamnar på bilen..:)
 6. Den gul/svarta varningsskylten är printad i PETG just med tanke på hållbarhet i garaget. PLA känns väl ok för prydnadssaker och liknande inomhus. Lite klurigare att få PETG bra, men tycker jag får det hyfsat iaf, duger för mina behov! ABS printade jag hållaren till kamera, kändes som det mest hållbara då den ska sitta ”utomhus”, dock är ABS lite jobbigare att få bra då det lätt slår sig, samt att det inte luktar så mysigt..:( Har skrivaren i en garderob i källaren nu så ska jag printa ABS så stänger man dörren och även dörren till det rummet så slipper man lukten och det blir lagom temp i garderoben!
 7. Årets julklapp till mig själv fick bli en 3d skrivare, mest för att jag köpte några backkameror som inte alls passade mustangen och tänkte försöka ge mig på att fixa till egna fästen... Och sedan har det rullat på, fantastiskt vad mycket saker man kommer på att man "villhöver" som är bilrelaterat eller till garaget. Ett litet axplock av vad det blivit hittils. Fler som roar sig med detta? Har tänkt komma till att få ordning i garaget härnäst, så det ska bli hållare till verktyg och lite sånt är det tänkt.
 8. Den jag köpte var med universal kablage så där fick jag fixa adapterkablage själv. Men den jag länkade till verkar ingå något ISO kablage, men om det är bara plugga in vågar jag inte svara på. Eftersom det är en android i grunden, så kan du själv välja navigator utifrån vad som finns i google play, waze, google maps osv, finns ju massor beroende på vad man gillar och om man vill köpa eller ta något som är gratis.
 9. Säkert en OK enhet, men det framgår inte vilket chipset som sitter i. Och priset är mer än det dubbla vad du köpa en för från aliexpress tex, och den du länkar till är garanterat en Kina apparat ändå. Skulle satsat på nått som denna: https://a.aliexpress.com/_vs19Dv PX6 är det snabbaste och bästa chipsetet ute nu för android i bilradios. Har en liknande den som i länken som jag köpte för att testa lite i vinterbilen nu i vinter. Det är en PX6 med DSP, ljudet är OK men irriterande bakgrundsbrus på lågnivå för basen och det är inte ovanligt för dessa kina stereos om man googlar lite. Dock för priset så får man väldigt mycket roliga funktioner! MEN för 6500 skulle jag köpt något från de kända märkena. Jag gav runt 1900 ink frakt för min och för det priset så tycker jag den är OK.
 10. Det här är ett rätt coolt dieselbygge också, ingen mustang men väl en nyare camaro..:)
 11. Jag kollade med min närmsta Ford verkstad och det var inga problem att vänta till våren.
 12. Eller köper en kompatibel kabel och laddar ner Forscan och gör det själv..:)
 13. Enl https://www.allfordmustangs.com/forums/2005-2010-mustang-gt-tech/441401-2005-gt-oem-intake-tube-question-2.html så finns det några olika tester som visar att det ger ett par extra hk att plocka bort den, och slangen är samma på senare modeller. Ford plockade själva bort filtret från 06-07 nångång enl tråden ovan.
×
×
 • Create New...