Jump to content

Jurre

Medlemmar
  • Inlägg

    53
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Allt skrivet av Jurre

  1. Jag är nöjd. Sitter numera likadana på min -18 cab
  2. Själv kör jag bara med svamp var fjärde tvätt eller så. Kör med avfettning o högtryck. Torkar gör jag med tryckluft, o minimalt med MFtrasa. Så länge bilen är bra vaxad eller lackbehandlad så räcker det.
  3. Jurre

    Oljetemp

    Hej Är det någon som lyckats få fram oljetemp på 2018 GT? O då menar jag i motorn och inte lådan. På min gamla 2016 hade jag oftast oljetempen framme mellan varvräknarn och hastighetsmätaren.
  4. Mycket trevligt, håller nu tummarna att plåtarna hinner komma till den 11:e. :)
  5. Hämtar min den 11/4. Regnummer skulle vara klart till den sjunde. Bilen står,hos handlarn.
  6. Trevligt, samma som här, med skillnaden att min är kona blue. Har du lagt till för lackbehandling?
  7. Najs, vart har du köpt den? O vad blev det?
  8. Sån får det bli, tack!
  9. Ska va för frugans skull då, mitt hår har blåst av för länge sen :) Tack!
  10. Vet ej. Köpte en av de bilar som handlarn beställt.
  11. Gråmetallic (magnetic) manuell. Custompaket med kromade fönsterlister.
  12. Min är tydligen på väg upp från Tyskland. klar så fort vädret tillåter. Blev en kona blue GT cab. Lämnar min 2016 GT fastback som inbyte. Funtar på att be bilmånsson montera vindskydd. Är det värt det?
  13. Tyvärr, står klart o tydligt på fords tyska sida att grejerna inte är godkända för gatan. 10” euro för kompressorkittet.
  14. Jurre

    Vibrationer

    Fått min fixad, peppar peppar ta i trä! De försökte balansera ut kardan men det blev inte tillräckligt bra. Vibrationerna bytte bara hastighet. De gjorde ett nytt försök men teknikern på Upplands motor blev inte nöjd. Så de bytte kardan och det var som att få en ny bil. Enorm skillnad, men som sagt peppar peppar. Stor eloge till upplands motor som skötte det väldigt bra.
  15. Jurre

    Vibrationer

    Jag skulle vända mig till en firma som säljer mustang. Tror inte att "vanliga" verkstäder har koll på det.
  16. Jurre

    Vibrationer

    Vänd dig till din ÅF först o främst, oavsett om de ligger långt bort. Det är ju ett garantiärende.
  17. Jurre

    Vibrationer

    Ford Sverige har fix för detta så vänd dig till din ÅF direkt. Först försöker man balansera ut befintlig kardan med slangklämmor för att sen limma på vikter om det funkat med klämma. Går inte det får du ny kardan.
  18. Jag har på min, men jag har dessutom kompletterat med stänkskydd fram och bak. Kör en del på grusväg så kände att det var ett måste.
  19. Jurre

    Vibrationer

    2016 jag med Och har precis fått kardan utbytt och problemet är numera borta. Så jädrans skönt. Nu är bilen som den ska och jag kan njuta av den till fullo. Upplandsmotor har skött det hela väldigt snyggt. Hur har det gått för er övriga?
  20. Hur kommer det sig att du skickar tillbaka den?
  21. Plockar ut min på söndag. Min första vinter med mustang, eller utan, beror ju hur man ser på det :) Men som jag längtat, varit värre än när jag gick o vänta på leverans. Är det så här varje vinter?
  22. En sanning med modifikation. Det saknas några saker i europa. Det är inte 3,73 bakaxel med torsendiff här utan 3,55 lsd. Sen saknas också staget mellan stötdämpartornen. Det är förvisso enkelt att komplettera med, vilket jag gjort. Stor skillnad på kurvtagning på dålig knagglig väg. Bilen blir lugnare och klart mindre hoppig. Sen saknad det två mätare i mittkonsollen. Oljetemp och vacuum. Vacuum kan man skita i och oljetempen kan du knappa fram i displayen mellan varvräknaren och hastighetdmätaren.
  23. Snart dags för mig med. Vad gick det på?
  24. Jurre

    Krutgubbe

    Vill verkligen inte missunna någon att köra mustang. Men den här farbrorn bör låta någon annan köra så kan han själv titta på. Han hade kunnat kört ihjäl någon på mantorp, sig själv eller oss andra som var där. Under förargenomgången så satt han bara o klagade på att han inte hörde något eller såg fram till Kågered o Co som höll låda. Rena turen att det bara var bilen som behövde plåstras om....
×
×
  • Create New...