Jump to content

Nya Mustangen?


Lindermedia

Recommended Posts

Tyvärr sticker den inte ut från mängden, inte mkt Musse kvar men den har säkerligen sin köparskara ändå och det är ju trots allt en Mustang, en Amerikanare och avsevärt coolare och ballare än dom Europeiska märkenas liknande skapelser för dom som lägger dom pengarna på nya bilar.

🙂

 

 

Link to comment
Share on other sites

Frågan är ju hur Mustang ska kunna ha en digital instrumentering och samtidigt ge en robust, enkel och sportig framtoning som ger karaktär åt bilen.

Någon skulle väl säga att inredning ibland varit för enkel, till och med plastig. Men det har varit en del av karaktären och just det skulle ju kunna förbättras. Det verkar ju ha skett också, som det ser ut nu.

Det finns ju kanske både en önskan och en tillvänjning idag med digital instrumentering, så att utveckla det får väl anses som en väntad utveckling. Och visst, det verkar som det går att välja olika utseende i det digitala. Så kanske att det går att få till ett karaktäristiskt utseende. Svårt att säga helt, innan man provat det hela.

Själv skulle jag nog velat ha det mer analogt, som på något visst kan kopplas med motor och hästkrafter. Den fysiska visaren som rör sig analogt med varvtalet!

Min önskan är, i varje fall, att det ska kunna märkas att det just är en Mustang i instrumenteringen, inte vilken Volvo eller BMW som helst.

Edited by Vapor
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...