Jump to content

US import NPD vs Laurel Mountain vs larrys vs YearOne


TommyCMC964

Recommended Posts

Hej är intresserad av att beställa delar från USA, Undrar om nån har erfarenhet av följande företag NPD, Larrys mustang Parts, Laurel Mountain och Year One.Jag är endast intresserad av förstklassiga delar med bra passform osv. Har sett att Laurel Mountain har lägre priser än både NPD och Larrys, det gör mej en smula misstänksam. Har tidigare bara handlat av svenska handlare, Är tacksam för goda råd.

Link to comment
Share on other sites

Så gott som alla företag har SAMMA delar som är tillverkade hos någon underleverantör...och är det riktigt illa är det en tillverkare i asien...bäst är nog Ford orginal , vilket brukar kosta mer...

Frågan är dock ifall Du väljer det alternativet då Du är på väg att beställa från usa.....*s*

Link to comment
Share on other sites

Tommy,

Det finns i vissa fall en legitim anledning till att vissa handlare kan hålla lägre priser, t.ex. möjligheten till att köpa större kvantiteter kan vara en av dem.

Du kan även drabbas av att samma handlare säljer olika kvaliteter till samma pris, detta vet du som kund inget om förrän då får grejorna.

Du skriver inte vilka delar du är ute efter, men ta kontakt med någon som håller på med renoveringar i USA och rådfråga, och ställ samma frågor på de amerikanska forumen där omsättningen på delar och handlare är betydligt större och feedbacken förmodligen är bättre.

Det Speed Pro (Hoffman) är ute efter är smygreklam för sin egen firma och vill att du ska handla genom honom. Något jag, baserat på andras erfarenheter, skulle avråda från... Han håller på med detta på flera andra forum med.

mvh

jocke

Link to comment
Share on other sites

Har handlat delar från NPD och kan säga att deras bemötande (via mail) är superb, bra koll på läget. Snabba leveranser och rätt delar skickade.

Men när du beställer från USA var _väldigt_ noga med att ange att du vill ha allt skickat i en sändning, även om något är restnoterat. Annars kan du åka på dubbel frakt och det svider i plånboken..

Har även beställt ifrån California Mustang och det funkade ok, lite slarviga, och har inte så bra koll.. Dom glömde skicka med Mustang-tutknappen till min Grant ratt, men det löste dom genom att skicka den med flyg.

Men med dom får du vara väldigt noga med att kolla så att dom plockar rätt grejer när dom mailar en följesedel. (innan dom skickar iväg sakerna)

Leveranser går snabbt, 1-2 veckor oftast :)

Lycka Till!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...