Jump to content

daniel_sandberg

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

daniel_sandberg's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Angående mailadressen så är det inte skickat från den adressen utan när man ska skriva till någon på blocket så krävs det att man anger en mailadress men mailet blir ju skickat från blockets server. Skulle kunna tänka mig att ingen av dom där 2 adresserna finns. Har själv ute min musse på blocket pga studier och har fått ett mail med innehåll: "Hej! 100000:- kontant" Har begärt 127 000kr.. Bara drygt med sånna nissar som skickar såna mail.
  2. Nice bild =) har du några fler?
  3. Vad händer med det "övriga" vakumet om en sådan slang lossnar? Borde ju bli ett vakumläkage och försämrat vakum till bromsservo och sånt?
  4. verkar lite knäppt att bara ha med två tätningar till ventilhuset....???? om man river sönder ventilhuset så behöver man ju flera tätningar/packningar... lite illa att dom övriga inte följer med..... Det finns ju även en annan sats med alla tätningar och packningar till ventilhuset men inget till "styrpinnen"...?????? Håller med att det är illa. Hade själv bara den satsen som pools har och fick beställla till den andra också när jag hade allt löst liggandes på köksbordet. Men kommer ju inte ihåg nu men har för mig att jag fick någon snilleblixt när jag pillade med det där hur man skulle bara renovera "styrpinnen". Men ena av dom där packningar hör väl till yttersta locket där man kan göra justeringar? Den andra hör till det inre locket närmast styrpinnen? Eller är nog för trött för att skriva något smart nu..
  5. Dom finns i ventilhuset. Det var det där jag började att prata om när jag var på besök i vindeln. Repsatsen är uppdelad i 2. Ena till bara styrpinnen och den andra till ventilhuset.
  6. Bilder är alltid trevligt att kolla på =) Måste ju bli grymt roligt sen när du är färdig när du får känna vilken grymt fräsch bil du har och vilket jobb du har lagt ner..
  7. Läste om golfrundan på vk.. Grattis =)
  8. Någon som har något att säga om detta? Låter ju lite intressant.
  9. daniel_sandberg

    Race?

    Ganska elakt men finns säkert lite sanning. Amerikaner är amerikaner..
  10. Vilken grym färg! Grymt snygg bil och snygga bilder.
  11. Jag som har hört bra om Ford Racing och deras saker. Skönt att det löste sig.. Börjar närma sig för provtur snart då?
  12. Kan också lägga till med att även jag har problem med scrollningen i firefox. Brukar öppna länken i nytt fönster så löser det sig =) Men det hade varit roligt att se en uppdatering av hela hemsidan och kanske hoppa över frames? Få ett lite modernare och fräschare stuk på sidan.
×
×
  • Create New...