Jump to content

mahas

Medlemmar
  • Inlägg

    32
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

mahas's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. VP, Ullman och Rolands mustangdelar i Sverige, snabba leveranser från alla 3 dom gånger jag har beställt. I USA har jag beställt från http://www.laurelmountainmustang.com/ bra service då ja fick en felmärkt kartong, 65ans dörrsidor i en 68 kartong. Dom skickade nya utan krussiduller och jag fick behålla de felaktiga, har ett par palimobruna dörrsidor till en 65:a om någon är intresserad. Visst kan det vara något dyrare priser i Sverige men inte på alla delar har det visat sig, men det är snabba leveranser som när kylaren gav upp förra sommaren.
  2. Vad finns det för andra system att rekomendera? Är dom lätta att montera? vad krävs till monteringen m.m
  3. För mig var det tvärt om, vibrerade vid vissa varvtal och detta försvann när jag lade in N. Det var svängdämparen visade det sig till slut, bytte vxl kuddar m.m. Så något i bakaxel, hjulupphängningen bak, dämparna, skeva fälgar, knutkorsen kan va paj trots att det känns ok när man bryter i dem och smulor kvar av nålarna när du tar isär dem, i mitt fall var det så i alla fall.
  4. Ok. Vad är tumstorleken på lagren jag skall ha? Vi har en lagerbutik här på orten.
  5. Fick påpekande på besiktningen att ena framhjulslagret var på gång att ge upp och undrar om någon har skf nummret på inner och ytterlagret? Har en 68:a med trummbromsar
  6. Är det någon som har klätt om själv sina säten? Är det möjligt att få till det på egen hand eller bör man lämna över till profsen. Har någon kanske dokumenterat i bilder, tips, fallgropar m.m Inredningsbiten fick högre prioritet nu när jag upptäckte att Ivy rattar nytillverkas. Min är ganska ful och sprucken och med framsätena brända på ryggstödssidorna så blir det en ny inredning och lite annat då dollarn är låg.
  7. Jag har denna inredning i min 68:a och undrar om det är denna klädsel jag får när jag beställer ivy gold uppholstrey. Är det någon som beställt ivy tidigare som kan bekräfta att den kommer i två toner som på bild? Har hittat det mesta jag skall ha hos Laurel Mountain Mustang och skall jämföra med Mustang unlimited också vid beställning.
  8. Hade du lika knöligt att få dit gummit? Kan motorfästena vara så dåliga att motorn tippar framåt? När jag kör i gupp klonkar det och gaspedalen fladdrar ganska duktigt. Jag kommer inte ihåg att det var extra bökigt att få dit den, men stor skillnad mellan nya och gamla gummit var det.
  9. Jag har haft samma problem som du. När jag bytte växellådskudden tog fläkten i kåpan så jag fick justera till den för att gummit jag tog bort var det bara slamsor kvar av. Jag hade vibrationer som kom o gick specielt i farter kring 90. Det blev bättre efter bytet av vxl kudde men försvann helt sedan jag bytte svängdämparen på motorn. Är den gammal och gummit tort kan den låsa sig och det blir en obalans i motor och drivlina som för mig kändes som obalans i däcken.
  10. Hade också skakningar i min bil. bytte knutar, växelådskudde men vibrationerna var kvar. Dessa försvann när jag bytte svängdämparen, motorn var renoverad men när jag kollade igenom kvittorna från renoveringen såg jag att svängdämparen aldrig byttes.
  11. Min hade nästan samma symton som din och då hade kondensatorn lossnat från fästet i fördelaren och tappade kontakten med jord lite då o då när den studsade runt i fördelaren. Det tog ett tag innan felet lokaliserades....
  12. När jag satte 20W-50 olja i min 68:a 302 så slamrade/knackade den tills oljan blev varm bytte till halvsyntet och nu går den tyst och fint. Har du kört med den oljan förut? och vad är det för olja?
  13. När jag regade in min 68:a med 302 så vägde den 1380 på riktigt och fick en tjänstevikt på 1470 och totalvikt på 1700. Om jag monterar drag får jag dra 1470 med b-kort.
  14. Prova med PA hydraul (fd Spectra) dom har det mesta i lagerväg uppe i Malmberget till rätt pengar oftast.
×
×
  • Create New...