Jump to content

Freddie86

Medlemmar
  • Inlägg

    31
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Freddie86

  1. Har en sådan konsoll på min Ingen jätte bra bild men en bild iallafall..
  2. Vad skiljer Deluxe och Luxury interior? Eller är det samma sak? Min fb har nämnligen luxury interior som jag får fram genom mustangdecodern..
  3. Kolla med Tonys autoparts. Jag köpte till min förra -66 därifrån.
  4. Jäklar vad fin! Man blir som lite sugen på att byta bort fastbacken när man ser sånna här bilder
  5. Kan tillägga att jag kollade också på street rod headersen först, men tänkte att det kanske bättre att köpa ett par korta headers anpassade för min bil och motor..
  6. Hej Jag har köpt ett par shorty headers som ska passa min bil, dock har jag inte hunnit montera dom än. Men det är iallafall Hedman shorty headers som jag beställde via persåker speedshop. Priset på dom var 2500:- Passform kan jag dock inte uttala mig om än..
  7. Kollade upp det där med tåg också. Kommer dock inte ihåg vilket företag det var men dom var iallafall inte intresserad av frakta min bil eftersom det var en "gammal bil", eftersom bilarna tydligen måste flyttas om ganska ofta. Hur som helst så var det dyrare än eurotransport ändå..
  8. Jag använde mig av eurotransport när jag tog upp min bil till Luleå i våras. Ringde runt till olika företag och eurotransport var billigast.
  9. Vet inte om jag har originallådan i. Försökte kolla i somras men hittade ingen bricka. Problemet är att jag befinner mig 143 mil från bilen och hinner se den i 3 veckor innan nästa sommar. Och de är under dessa veckor jag hade tänkt byta/renovera lådan så att den är "klar" till nästa sommar. Därav jag hade velat ha delarna hemma färdigt om det skulle bli en renovering.. Eller att jag har en annan låda att stoppa i.
  10. Ok tack! Bra sida du länkade till Tommy. Fanns ju allt till lådan, men de svåra är ju att veta vad jag egentligen behöver. Vill helst ha alla delarna hemma innan jag isåfall öppnar lådan.. Men ska lägga ut en köpes annons och se om jag hittar någon annan låda annars får det nog bli en renovering av den.
  11. Verkar som att jag har en toploader. Blir nog att leta en ny låda. Vad skiljer en sideloader och en toploader? Kan jag sätta i en sideloader nu utan att modifiera något eller är det bästa att hitta en toploader?
  12. Ja de kan nog stämma. Fyran är som sagt tyst men tvåan låter det ganska mkt och sen trean är värre. Om det nu är bottenstocken så låter de nog som att jag ska söka efter en ny låda?
  13. Ok. Ska kolla upp vad jag har för låda. Går det att renovera en sådan själv?
  14. Min låda skulle behöva renoveras. Har högt ljud från lådan främst när jag kör på tvåan eller trean, men fyran är alldeles tyst. Låter som lagerljud? Kan man renovera en sådan låda själv? Isåfall var hittar man renoveringkit om det finns? Och vilken typ av 4vxl manuell låda satt det original i en -67:a?
  15. Japp, vill mycket gärna veta detta. Gärna bilder med. Är det 2,5" eller 3" anslutning i änden? Det är 3". Jag ska ha 2.5" rör med x-rör och magnaflow dämpare efteråt iallafall! Mycket intresserad av resultatet då jag skall fixa ett "riktigt" avgasystem till min. Jag är dock lite sugen på att köra 3" all the way. Dock lite tight med sänkt bil. Du får gärna ta lite bilder under byggets gång och sedan en film på hur det hela låter. [/quote:255vr4dd] Bygget är i princip redan klart! Väntar bara på headersen nu. Ska försöka fixa ihop en film om jag hittar någon som har videokamera
  16. Japp, vill mycket gärna veta detta. Gärna bilder med. Är det 2,5" eller 3" anslutning i änden? Det är 3". Jag ska ha 2.5" rör med x-rör och magnaflow dämpare efteråt iallafall!
  17. Nu har jag iallafall beställt hedman shorty headers genom persåker. Så ska bli intressant och se hur de blir
  18. Någon som vet vad det skulle kosta att få hem dom här? http://www.summitracing.com/parts/HED-88650/ För dom borde passa tycker jag..
  19. Har du monterat några headers än? Tänkte om det passade? Är också sugen på headers men vet inte vilka som passar när jag har en 351w i en -67 med manuell låda..
  20. Min fastback däremot lär ni nog se i gruvstaden under sommaren
  21. Ska också bygga nytt avgassystem till min musse. Tänkte köra på 2.5" med en x-pipe. Köpte magnaflow ljuddämpare från hansenracing så det ska bli intressant att höra ljudet! Hade viljat ha headers också men vet inte vilka jag ska våga mig på eftersom jag också har en 351:a i min -67:a. Har manuell låda dessutom så det verkar vara ännu svårare att hitta tydligen..
  22. Kanonbra! Ska ringa dit och höra!
  23. Grejjen är den att jag är lååångt ifrån bilen.. och skulle då vilja ha färg färdigt när jag "åker till bilen". Det är inte originalfärgen som var mörkgrön. Utan den är lackerad i en annan mustangfärg som säljaren sa. Tycker också att det liknar sauterne gold mest. Men då kommer jag till nästa problem. När jag anger koden till en lackfirma så får dom inte fram någonting eftersom koden är efter det amerikanska färgsystemet?
×
×
  • Create New...