Jump to content

jalmebro

Medlemmar
  • Inlägg

    21
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av jalmebro

  1. jalmebro

    Svårtankat

    Japp-för mig i alla fall.
  2. jalmebro

    Svårtankat

    Jag brukar hålla "pistolen"upp och ner.Då kan jag tanka med "full fart"
  3. Annars kan man sätta på en antennförstärkare.
  4. Firman är i England-så ingen tull. frakten bör väl stå nånstans-om inte så bör det inte vara så dyrt.
  5. Samma för mig-ca 10 dagar.Funktionen är super.Känns nästan som om taket är uppe.Fick ha rutorna nere när det var som varmast.
  6. Om du lägger något på sätet typ matkasse eller en väska så reagerar den på att det är ett barn som sitter där och inaktiverar airbagen.Däremot om en fullvuxen sitter där så reagerar den inte.Har själv råkat ut för att lägga matkassar på passagerarstolen och fått lampan att lysa.
  7. På grejer från USA så betalar man 25% moms och ca 3% tull.När man beställer så kan man lägga på 28% på pris+frakt.Dessutom brukar posten ta ut en avgift på 100:-för att dom gör det dom ska!?!?!?
  8. Jag har en sådan som bild och som Ronis beställt.Hur bra som helst.Vilken skillnad att åka utan och med.Känns nästan ingen vind alls.Köpte från samma ställe som Ronis-strax under 2000:- hemma.Kanon.
  9. Kom aldrig ut igår på grund av vädret.Här kommer några.Infästning ,uppfällt och nerfällt läge
  10. Lite bökig att få ner i skuffen men jag fäller bara ner den stående delen-så har man ett skydd för baksätet också.
  11. Dålig kvalitet på kromet.Så fort du dragit dom och skadat kromat det minsta(och det gör du)så kommer rosten.Bättre att köpa i rostfritt stål,då håller dom bättre." Man får det man betalar för."
  12. Har ingen bild nu men ska ta ut stålhingsten i morgon och kan ta en bild på den då.Man måste borra ett par små hål i alla fall vad dom än skriver.Dom syns ju inte just någonting.Men som sagt bilder kommer i morgon.
  13. Jag har köpt ett till min -06 och det funkar skitbra.Funkar som Grufman beskriver tidigare i tråden.Jag köpte min från: www.climairuk.com och hade den hemma vid dörren för 2,000 spänn. Hylsorna följer med.Bara borra små hål i B-stolpen och stoppa dit dom.
  14. Har haft samma problem på min.Tog en evighet att få i soppa i tanken.Fick tipset att hålla "pistolen" uppåt.Alltså att hålla som om man tankar uppifrån,Hoppas du förstår.Nu funkar det alldeles utmärkt.
  15. Med risk för att häda: 98% av alla tillverkade HD rullar än.Resterande 2 % tog sig ända hem!!! Skämt åsido-kör själv Yamaha Minight star på 1900cc.
  16. Besiktigade i fredags-utan anmärkning.I lördags tur till Vaxholm för middag och övernattning.I söndags hem via Sigtuna.En tur på ca 20 mil.Nu är det igång och det känns härligt.
  17. Automat och första gången körde jag ca 45 minuter.Inga problem då .
  18. Jag var till garaget förra helgen och stoppade i batteriet och startade upp bilen.Allt fungerade-inget hade "hoppat ur" och körde en sväng.Motorn genomvarm och lät bara såååå gott. Igår när jag kom till garaget och skulle ta ut bilen för ännu en kortare tur-stoppade i nyckeln och vred om så hände inget.Alltså startmotorn drog villigt men inget annat.Jag provade säkert sex sju gånger men nada.Ingen tändning alls. Höll på att få hjärnblödning.Gick ut och öppnade huven.Såg inget ovanligt och gick in igen.Provade att starta men ingen tändning. Tog till slut i brist på bättre ideer på mig bilbältet och DÅ hoppade han igång direkt. Vad hände???????????? Finns det någon startspärr inbyggd eller var det bara så att det var "dags"? Mystiskskt var det.Har någon annan råkat ut för samma?????????
  19. Hej-igen Skrev en liten kort presentation om mig förut men tänkte skriva lite mer. Jag har under ca 11 år åkt hoj och tyckt att det var fantastiskt roligt.I takt med att min frus intresse dalade så avtog också mitt.Började fundera på att köpa en Mustang cab.Detta var i våras men jag kom aldrig till skott.Tidigt i somras var jag på besök hos min mor i Mjölby och vad stod där bredvid hennes uppfart-jo en knallröd Mustang cab.Dessutom ombyggd precis som jag skulle vilja ha.Snacka om avis.Pratade en del med grannen och fick reda på att den var ombyggd av johan Hjalmarsson i Slycke i samarbete med Mustang Performance.En ”riktig” Foose,sånär som på plattan med originalnummer och lite grann med motorn. I höstas sa Daniel som grannen hette att han skulle sälja bilen och jag bestämde mig på stört att köpa den.Snacka om lycka.Väntar ivrigt på våren. Har också under den tid jag varit medlem plöjt igenom så mycket jag hunnit i forum och övrigt på hemsidan.Imponeras av all kunskap som finns bland medlemmarna och den vänlighet man möts av om man behöver hjälp med något. Jag är glad och stolt att jag har fått möjligheten att köpa min drömbil och också att vara medlem i en förening med så mycket trevliga människor. Vi kommer säkerligen att ses så snart vädret tillåter. Till dess Hälsningar Dusan
  20. Har äntligen fått möjlighet att köpa min drömbil ända sen barnsben-MUSTANG! Har skickat in ansökan och betalat men väntar fortfarande på medlemsnummer. Hittade bilen hos min mors granne i Mjölby-en GT cab med drygt 3000 mil på mätaren. Nu står den i garage och väntar på torra vägar och varmt och skönt väder. Vi kommer nog att ses när vädret väl tillåter. Hälsningar Dusan
×
×
  • Create New...