Jump to content

lars.bruman

Medlemmar
  • Inlägg

    54
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Allt skrivet av lars.bruman

  1. Har funderat på samma lösning. Vilket filter använder du?
  2. Den ena är med 4 blad (typ original) , den andra med 5. Styvare och höjer en del.
  3. Provat här? http://www.generalspringkc.com/Leaf_Springs_Ford_MustangII_s/1906.htm
  4. Om den bilen har extratanken i hjulhuset finns tätningen där. Bilar med fyra och sexa hade normalt inte tanken i hjulhuset. Eftersom det är en 74:a är det tveksamt. Fräsch inredning på den bilen.
  5. Bilden är från Fords workshop manual från 75. Det är originalnumret så det är gammalt. Har du extratanken så är det den du behöver. Kollade min reservdelsbil men den saknades där.
  6. Så här ser det ut på en II:a med tank i hjulhuset.
  7. Kul om dokumenten löser dina problem. Mitt problem löste det inte. Försökte få igenom en 429:a i min 67 ht.
  8. Skickar ett meddelande senare idag med filerna.
  9. Tyvärr inte. Finns en som annonserar på blocket om alukylare för 3800:-. Håller till i ö-vik. Jag har mest blå inredning till fastback kvar + en kaross. Sidorutor fram och bak har jag ett gäng.
  10. Det är ett antal papper. Ge mig några dagar så ska jag skanna till pdf. Det är AMA-specifikationer på 67 mustang alla modeller + svensk info. Har fått dem från Ford Sverige.
  11. Är du hjälpt av amerikanska Fordpapper jag fått från svenska ford?
  12. Undrar hur insidan på luckan ser ut. Finns ju ingen lucka original.
  13. Jag har Fords serviceböcker för alla modeller som såldes 75. Hittar ingen bakrutetorkare. Har inte sett den tidigare.
  14. Om den säljs för de pengarna bör väl våra stiga också.
  15. Vanligast är väl torpeden vid luftintagen, mot innerskärmen och golvet. Sen är det väl skärmkanterna bak, stolsfästen, dörrar och bakluckan. Får inte glömma runt framrutan. Jag har kvar lite att svetsa men man vill köra också. Nästa projekt är att bli av med alla delar som är över.
  16. Det här är min. Skulle sluta med bilar men ramlade på denna. Efter rostlagning och motorrenovering fick den en garagelack + ny klädsel, matta m.m. Pigg 347 på c:a 400 hk.
  17. lars.bruman

    Fiber

    Här i Indal (660 invånare) 2,5 mil NV Sundsvall gick det väldigt smidigt. En månad från beställning till leverans. Detta var 2009. I höst startade en kampanj för att ansluta de som inte var anslutna redan. Längre leveranstid idag.
  18. Det är bladfjädring bak. Längre hänken bak i kraftigare material än original + nya bussningar så blir den både högre och stabilare.
  19. Har du nåt som kan komma till pass när jag ska fixa min 75:a? Återkommer till dig när jag plockat ur lådan. Gick det bra med spolarkontakten?
  20. Om det klonkar när du vickar kvart i tre är det väl styrlederna som är dåliga. Oftast yttre.
  21. Har använt dem till extraljus. Funkar efter 2 år.
  22. När det gäller slangen till ventilkåpan så ska det sitta ett vinklat rör fastskruvat där hålet är. Jag skulle "fuska" med silvertejp för att få glipan vid chocken tät. Bäst är ju att svetsa. Bulorna är för att luftrenaren ska passa Holleyförgasare t.ex. Vad är det för förgasare? Bild på chocken tack.
×
×
  • Create New...