Jump to content

302 och 351 headers?


Recommended Posts

Tjenare, jag har en 302:a i min 69:a fastback och hittar inga headers till salu någonstans i sverige men jag har sett en del 351 headers, skulle de kunna passa? :P och vet någon av erfarenhet om jag bör ha shorty eller long tubes och om det måste göras några modifieringar för att få det att passa? :) Mvh Linus

Link to comment
Share on other sites

Hej. Topparna är lika men topplocksbultarna är grövre på 351W, om man skall använda 302 toppar på 351W måste dom borras i bulthål. Oftast är det så att man använder 289-302 toppar till 351W än att man skruvar på 351W toppar på 289-302. Med andra ord kan man säga att allt jobb är onödigt med att använda 351 toppar på 289-302 block. Å andra sidan är 351W toppar eftertraktade för 351W ägare.;)

Link to comment
Share on other sites

För att svara på din fråga ja dom passar men kommer att ligga en tum lägre än 289" eller 302" headers då en 351" är en tum högre.

Link to comment
Share on other sites

Tack så mycket för svaren Lars och Andrew, men Andrew, det kommer inte att orsaka några problem att den ligger 1" lägre eller? Mvh

Du kommer att få 1" mindre markfrigång på ett ställe där det redan är tight. Har du originalhöjd på bilen kan det funka men är den sänkt skulle jag inte göra det. Jag hade letat efter rätt grejor från början.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...