Jump to content

denversson

Medlemmar
  • Inlägg

    32
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av denversson

  1. Det är 14tum och bredden är inte så farlig , fläskigt är fel ord utan det är nog snarare ET som är väl tilltaget då det tar i yttre skärmkant (den invikta plåten) , vet inte hur lika 73'an är 70'an baktill , dock var de inte besiktings vänliga på hans iaf enligt honom. Om ni som kör breda däck kan jämnföra med bilderna och eran kärra ifall era däck är lika långt ut och om ni isåfall tvingats till åtgärd för att få det att lira vore kalas, ET på dessa fälgar kan jag inte mäta på ett tag nu.
  2. Då var vintern snart här igen och det är dags att spendera lite egen tid i garaget . Har skaffat ett par fläskiga svarta plåtisar denna sommar med vansinnes ET?, har suttit på en -73'a och det fungerar hyffsat att köra med en st 100kilos förare om man ser upp med guppen bara , att ta med passagerare är dock helt uteslutet numera. Rulla skärmkanter är ett alternativ , men jag föredrar att lösa det på annat sätt , så ni som gjort samma resa får gärna upplysa mig. Sen så vore det inte helt fel att dölja navet , tips på detta ?
  3. vilken årsmodell menar du ? är det 05+ har jag 2st liggande
  4. Är i Holland och nu är det inte långt kvar på resan hem , utlovad leveranstid 3-4månader verkar hålla hyfsat för min del. Fredrik får en alltid lugn när det börjar kännas oroligt i magen.
  5. Gjorde ett försök för träning är fusk , 34 ord
  6. www.autopower.se är forumet du borde ställa frågan eller söka i arkiven , av erfarenhet vet jag att det stället besitter ett otroligt kunnigt folk. Sökte upp en tråd i ämnet åt dig. http://www.autopower.se/forum/topic.asp?id=214810
  7. Trist historia med den krockskadade , men ang camaron gick väl gbg-p och täckte lastskadorna när de upptäcktes antar jag ? för det kan väl vara så att på den svenska sidan inte vet exakt skick på alla bilar som går i hamn då det inte bara importeras bilar i utställningsskick. Jag aldrig haft intryck av att de skulle äga bilarna , kanske påstods annat när du var i svängen ? Tråkiga historier är knappast kul att höra.
  8. Snittet ligger på 3-4 månader och vissa tar det längre tid för , Men 2år det var nyheter och jag hoppas du kan visa en källa på det.
  9. Dags för uppdatering. Har inte hänt så mycket sedan transaktionen annat än att bilen är i deras ägo och står på terminal och väntar på tur att skickas över. Har ingen aning om när den väntas dyka upp i sverige , man får bita naglarna och låta tiden ha sin gång. Fredrik Kretz ger ett förjävla ärligt intryck och är kanon att prata med.
  10. Kanske skulle testa Dead space , har förbisett den titeln faktiskt. Annars är det Fallout , Masseffect och liknande spel jag fastnar för.
  11. Det heter inte inbjudan, det var ett reklamutskick , jag fick ett också och stödreggade mig och önskar det lycka till.
  12. Kul att det är någon mer , du får gärna uppdatera tråden med dina erfarenheter också. Har inte fått något datum ännu men gissar på april/maj så vi kanske delar container
  13. FB ! och som 3'e bil kan du a cabben
  14. vad som dyker upp eller inte dyker upp till våren är en chansning det också , vill inte stå utan bil inför säsongen då frugan väntar barn .. prioriteringarna blir helt tokiga sen
  15. Full likvid i förskott det stämmer, kändes inte så jobbigt då jag helt enkelt får lita på att går rätt till och bilen i det närmaste motsvarar förväntningarna. Samtidigt hade jag inte så mycket att välja på då utbudet på den svenska marknaden är väldigt tunt, annars är såklart ett köp här på svensk mark att föredra. Trevlig fortsättning på julhelgen allihopa!
  16. Jag vet att det finns en del snack kring GBGP .. just därför jag startar en tråd då jag känner att jag gör mustangfolket en tjänst att öppet redovisa köpet i detta fall. Förutom långa leveranstider och en eller ett par bilar som det varit problem med så har ingen blivit lurad på sin bil iaf så jag har hoppet uppe.
  17. Hittade en helt ok sportsroof genom GBGperformance som passar mig så nu får vi se om det är Ris eller ros att ta hem bil genom dem , uppdaterar tråden med info om hur det går.
  18. Nöjda kunder finns det iaf och inga missnöjda (iaf på google sökningar) , att de inte hört av sig i en förfrågan är iof lite dålig service men ingen varningsklocka . Redovisningen såg mindre trevlig ut , inget bra intryck alls .
  19. Några kommentarer om importfirman Peters place ? Tycker själv de känns trovärdiga och har inte hittat några anmärkningar på nätet . Finns det någon här som tagit hem bil genom honom , bu eller bä ?
  20. Jag får nog ställa mig i kö för ett byte hos håkan jag med .. Har någon här bänkat sin bil med vässad pinne samt med eller utan portad topp + CAI + throttel + grenrör ? eller ska man tro på håkan's effektsiffror på hans sida ?
  21. denversson

    Fornminne?

    Pilsnerbilar är störtsköna .. denna var grymt fin ;P
  22. såg inte vilken forumsdel den låg i .. men nu vet jag att skåne är för långt från örebro iaf
  23. Och ang bmw tricket så är det inte sant , minns inte vad den visar men inte var det miltalet. Kännt bluff trick bland bmw köpare som prutar rejält när de visar den stackars ägaren att bilen rullat 30k som det brukar stå i panelen när knappen hålls inne.
×
×
  • Create New...