Jump to content

T.B.

Medlemmar
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About T.B.

  • Födelsedag 1970-03-17

T.B.'s Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Nästan exakt vad jag har pulat ner i min motor. Detta med övertro på siffror från diverse fabrikater/säljare skall du ta med en stooor nypa salt. Jag har visserligen en förstärkt C4 som skall förmedla kraften men min är bromsad till 252Hk på bakhjulen. Förbrukningen ligger stadigt på 1,5 liter/milen. Ligger man och slökör i 70 så kan det gå ner lite men handen på hjärtat, det sker inte så ofta då det är en MUSTANG.
  2. Efter att skruvat klart i motorrummet sommaren som var. Höj ljudet och gör som husse, njut. http://youtu.be/stDeV2zYr6M
  3. Jag köpte min skala hos Rolands, 150 kronor och snabb leverans. Själva bytet och upputsning (hyffsat skitet efter 47 år) invändigt av panelen tog ca 1 timme. http://mustangclubsweden.org/album.php?albumid=287 Det var värt varenda öre och minut då jag slipper de fula små klisterlapparna.
  4. Tänk om man ändå hade dessa fakta förut.
  5. T.B.

    Mustang-musik

    Piggar upp mig själv och omgivningen med ............ Lite småroligt att han sjunger om att köra sin Caddy, det är inte riktigt sant.
  6. Sitter du framför ratten så finns relät under instrumentbrädan på höger sida om ratten. Den är (ca) 5X5cm med en rund upphöjning på ena sidan. För att få loss instrumenten så lossar du först på skruvarna jag markerat med gult. Sedan lirkar du fram brädan och lyfter snett uppåt samtidigt, det finns en plåtlist på brädan som ligger innanför och stagar upp. Sedan skruvar du bort vajern samt tar bort alla kablar. Använd tejp och märk noga upp var kablarna skall vara för att underlätta senare. Hoppas att jag kunde skriva begripligt.
  7. T.B.

    Mustang-musik

    Dricker väldigt sällan (2-3ggr/år) och detta var inte ett av dessa tillfällen. Kunde varit helt rätt då whisky är gott.
  8. Detta underbara tips läggs in i minnet för framtida bruk, tackar.
  9. T.B.

    Mustang-musik

    Precis så som han låter känns det i min hals idag.
  10. T.B.

    Tatuering

    Tänkte väcka upp en gammal tråd då detta är något jag uppskattar och tycker om. Crusingarmen hängandes på dörren så är det detta som syns: Gjorde en ny igår på vänster underarm:
  11. Såg inte fel på ditt prisspann. 140 för den första och sedan var nästa på 180, fanns inget billigare (just nu) tyvärr.
  12. T.B.

    Mustang-musik

    Idag plockades det fram en gammal goding, lite mer fart för att peppa inför en ny gaddning.
  13. Om man är tvungen att slipa ringarna eller något annat för den delen så skall man fundera på att byta fabrikör. Som alltid finns det olika krav på precision, ofta (inte alltid) kan priset vara en riktlinje.
  14. T.B.

    Mustang-musik

    Dessa herrar passar alltid att lyssna på
  15. Hittade en som var precis i taket för din budgett. Den fanns närmare än man kunde tro: http://mustangclubsweden.org/showthread.php/16445-Mustang-Fastback-65 Maila och få massor med bilder och beskrivning på vad som är gjort. Den som kommer som nästa på listan prismässigt är denna: http://www.allaannonser.se/click.php?id=21415928 Nåväl, lycka till med letandet och jag vill bara mana dig till att ta god tid på dig innan du gör något köp. Sök hellre lite längre tid än att du köper något du inte är riktigt nöjd med.
×
×
  • Create New...