Jump to content

Backljuskontakt.


Tomas olsson

Recommended Posts

post-8216-144839362357_thumb.jpgDet verkar inte riktigt stämma med bilden som du bifogade men jag bifogar 2st bilder hur det ser ut, det sitter en väldigt misstänksam skruv på nedre delen av backväxelföraren som går in i lådan, kan vara den.

Däremot så hittade jag en 3-polig kontakt precis vid vänstra ventilkåpan som CMC49 tipsade om, samt en mindre 2-polig kontakt vid vänstra gångjärnet, bägge är lediga.

post-8216-144839362352_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tack för alla svar, jag tror det börjar att klarna, jag ska åka dit och leta den 4-poliga kontakten, den kanske har åkt in igenom torpedvägen ( det hade den 3-poliga gjort ), det kan vara den här plåtbiten som fattas och då fattar jag hur det ska sitta. http://www.virginiaclassicmustang.com/BACK-UP-LIGHT-SWITCH-BRACKET-FOR-HURST-SHIFTER-P356046.aspx

Link to comment
Share on other sites

post-8216-144839362479_thumb.jpgYes, nu är kontakten funnen, den låg hoplindad under bilradion och dom hade använt backljusplusen till stereon!! Återställde kablaget och drog ut det genom torpeden tillsammans med den 3-poliga till olja-vatten-tändning kontakten, kortslöt sedan och då lyste backljusen, skall nu bara försöka att få fram en backljuskontakt, jag tror det är denna. http://www.cjponyparts.com/hurst-back-up-light-switch/p/2480003/ .:cool:
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...