Jump to content

Punkan

Medlemmar
  • Inlägg

    103
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Punkan

  1. Hade TryggHansa tidigare till en vettig peng utan en massa krav. Sen kollade jag atava.se som e klart billigast för mig (även andra bilar i hemmet) Drivs av TryggHansa men funkar som IF på nätet.
  2. Fel sort? http://www.blocket.se/gavleborg/Mustang ... ?ca=13&w=3
  3. Punkan

    LO

    Kan bara instämma. Han e makalös. Dessutom vågar han tipsa om andra lösningar än med originaldelar. Stå på dig Lasse!
  4. Punkan

    Avatar

    draken logo2.jpg
  5. Det blev ett dubbla 2"(vilket många verkar kalla 2.5"), original var det 1 st 2" system med 2 ljuddämpare som blev 1 ljuddämpare förra året, men rätt muller uteblev....detta system tycker jag har rätt muller. Blev tyvärr inte klar i söndags pga. lite icka tillfredställande resultat. Var även tvungen att kapa bort några cm för att det var lite för långt. Det som återstår är rören som syns som kommer ut lite snett eftersom det inte går att få dithelt rakt. Det skulle bara vara att "bult på och passa direkt" som ÅF sa Dock inga större ingrepp som återstår. Jag ska svetsa dit två 45 graders vinklar i slutet för att få till det enligt mitt önskemål. Har man hål för avgassystemet i sandplåten så skulle jag nog vilja säga att det troligen funkar med detta system, piporna är lite för långa för min smak även att jag fimpat totalt 12 cm på varje sida. Återkommer med bild när det e klart.
  6. Kan inte riktigt hålla med här. Visst är det roligare att snacka med en som har en äldre bil som man ser att ägaren har pillats med....det imponerar när bilen e fräsch. Men risken med att dela upp träffarna blir ju att det blir få bilar att titta på och färre personer att snacka med. Se det positiva i det hela...fler kommer o tittar på din pärla vilket säkert drar upp lite samtalsämnen. Många som har "nyare" mustanger har kanske börjat sin bana med äldre, kanske tiden gör att man inte hinner skruva...eller man kanske inte kan skruva själv. Då är valet en nyare Mustang. Går lite i samma tankar själv pga. kunskapsbrist och tidsbrist. Närrå..behåll träffarna som dom är. Det jag kan fundera på ibland är varför alla ska tryckas in på en liten yta vilket gör att många inte får plats. Varför inte sprida ut klubbarna lite på fälten? Då kan ju även icke medlemmar ställa sig i närheten och vips så ökar bilantalet på träfffar och fler medlemmar kommer ploppa in. Medlemmar med nyara bilar är precis lika mycket värda för klubben...skulle vi skala bort bilar så minskar klubbens inkomster och träffarna dör ut. Mustangklubben är lyckligt lottade att spridningen är så god och olika generationer har Mustangen som sin favorit. Detta ger klubben en ljus framtid.
  7. [quote name=" sen frågade jag vad ett komplett avgassystem skulle kosta (3") ...fanns bara rostfritt á 5700:- eller ska man satsa på ett lite med mindre diameter? då fanns det oxå att få "icke-rostfritt". Hmmm, ingen som har ett annat förslag som kanske är lite billigare? typ en ritning om man skall pula ihop ett eget själv? Bah! vad svårt! HJÄLP mig! Säg till mig att: "De här headersen ska´ru ha...och de här avgaset ska´ru köpa! Beställ från den här nissen x x x ..." Beställde ett Vanligt från HansenRacing igår. 2 st raka rör med ljuddämpare och tillbehör landar på 3700-3900:- med klubbrabatten? Hade en polare som beställde på sitt jobb och misstänker att han har snarliknande rabatter. Ska sätta dit det på söndag så hör av dig om du vill ha synpunkter om passform.
  8. JAg fick lära mig att aldrig acceptera första budet dom kom med efter att jag smält med en bil. Stå på dig och argumentera. Lycka till
  9. Kan bara hålla med de föregående talarna i lovorden. En riktigt rolig tråd att följa. Vi ser fram emot slutresultatet
  10. .....och för några år sedan var det SHELL. Köp du det med gott samvete.
  11. Inga problem att byta detta...klarar jag det så gör du det
  12. Punkan

    GPS tips?

    TomTom 720 tycker jag är kanon, provat lite olika och den hittar även mindre vägar snabbt. Ligger idag i den prisklass du frågade på.
  13. Får stämma in. Grattis till en fantastisk bil, och sällan skådad motivation.
  14. Fasen vad trevligt! (Dock blir man ju inte värst längre då ) Ska bli roligt att få fixa till bilen i vinter faktiskt, är lite så man längtar. Däremot så är jag ändå mäkta nöjd att jag får köra Mustang i sommar. Tycker jag du ska vara, du har inget att skämmas för med din musse
  15. Du har gjort ett gott jobb. Nu e det bara fler bilder som saknas
  16. Det är väl som vanligt. Skitungarna är tuffa när dom är tillsammans, Möter man dom själv så stryker dom husväggen. (det e så man känner igen dom)
  17. Kul att det funkade, jag har aldrig haft några större problem. PÅ deras hemsida finns det specificerat vilka som håller i vad. Kanske kom ditt mail till fel person? Dessutom så kan tänka mej att dom har det svettigt så här års...
  18. Nepp....senast i förrgår så skickade jag nya färgprover, han som ska få fram färgen påstår sig att det jag skickade har grundfärg på sig. Har haft långa "mail-samtal" med puckot. han skickade t.o.m ett mail och frågade om jag visste vad det var för färg. Om jag inte kunde tala om det så skulle jag få en rapport utan färgnummer. Hur kul e det? Det var då jag lessnade och skrev ett par väl valda ord till han, och vips så behövde han nya prover. Det ska inte gå lätt....
  19. Köp en hygrometer. Brukar finnas brevid termometrar i större varuhus. Kostar runt 100:- och uppåt
  20. Jävlar i mej vilket tempo du håller!!!! Jag har lite småpill som behöver fixas, men har samma problem som Johan T5 dvs. renovering av hus. Men eftersom du bor ganska när o e klar om ca. 1 månad så kanske vi kan göra det ihop under en helg? Närå...tänk inte på mej, utan se till att vi får se din pärla i sommar.
  21. Det verkar inte vara det lättaste att få fram färgen. Idag fick jag följande mail från en kille med frågan: What color are you thinking it is? Till saken hör att dom gjorde fel och analyserade den röda övre färgen på ett av färgproverna jag skickade där jag förklarade att jag skickar med båda så de ser de olika lagrena. Så jag fick skicka tillbax rapporten och ett nytt prov Dom medger givetvis inte att dom gjort fel så det blir dubbla kostnader för rapporten. Ska bli ruskigt intressant med ett svar.
  22. Punkan

    hackade...

    Japp,att dom orkar........
  23. Jäklar vad du var flitig....man får ju dåligt samvete när man läser tråden Fotsätt uppdatera oss här på forumet.
  24. Punkan

    Nybesiktad!

    Härligt....finns inget värre än en grinig besiktningsman
×
×
  • Create New...