Jump to content

Stefano

Medlemmar
  • Inlägg

    54
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stefano's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej! Som jag har förstått det hela ska detta kablage passa till alla Mustang med Mach 460 stereon, tom årsmodell 2000, OM man vill använda originalförstärkarna! Dvs endast byta ut huvudenheten & lämna resten intakt. Hoppas det var till hjälp.
  2. Själv har jag beställt en kabelsats som heter Metra 70-5510 via Hansen Racing. http://www.metraonline.com/products.aspx?s=70-5510 Jag har en Mustang - 00 med förstärkare för både fram & baksystemet, så i mitt fall är en sats med dubbla lågnivåutångar en "nödvändighet". Jag ska skaffa en Alpine Dubbeldin stereo & sätta in i panelen. Måste bara skaffa mig en panelsats för 2001 & nyare som har en enda stor radio & inte 2 st separata delar som tidigare år.
  3. Jag kan inget om detta, men efter lite googlande fann jag en lista; http://raceabilene.com/kelly/hotrod/engine3.html Verkar som om dina toppar är "2v". Kolla in länken. Vänligen
  4. Nu har jag ju iofs en 00-a med tak, men på den finns varken knappar till fönsterhissar eller öppningsbara fönster i baksätet. Kanske är annars på din årsmodell? Vänligen / Stefan
  5. Appropå styrkelyft så tävlar jag i det. Det är fine fan, man blir så vackert oval!
  6. Nu hittar jag inte källorna till var jag läst detta, men ford kom med nya toppar & lite annat smått & gott till SOHC motorn som sitter i mustangen 1999-2004. Tidigare ( 1996-1998) var effekten mycket riktigt 225 hk, men 1999 kom modellen som kallas PI ( performance improved) till mustangen & där hade effekten ökats till 260 hk.
  7. Som jag har förstått det hela har alla mustang gt mellan 99-04 PI-motorn med 260 hk. Om du har originalmotorn i din musse bör du ha varianten med 260 hk, är motorn däremot bytt kan du kanske ha den äldre svagare varianten.
  8. Kanske en Merlin v 12a på väg in!! Imponerande bilbygge förresten! Jag har tassat runt här ett flertal ggr & kollat bilder m.m. & alltid blivit lika imponerad.
  9. Hej! Jag undar om dessa framljus kan tänkas vara godkända enligt SBP? Enligt glasen är de märka med DOT / SAE - märkning & torde kanske kunna godkännas, eller måste E-märkning finnas trots att kärran är amerikansk? ( mina nuvarande originalljus har inte E-märkning & är godkända) http://www.americanmuscle.com/9904-led- ... black.html Fördelen jag ser med dessa är att de tre små lysdioderna mellan blinkersdelen & själva framljusdelen, torde gå koppla in som positionsljus med ganska enkla medel & att jag i sådana fall skulle slippa mina inborrade positionsljus jag har nu. Jag är i läge att införskaffa nya framlysen & söker herrarnas expertis inom området! Vad sägs? Vänligen / Stefan
  10. Nu är det iofs ganska länge sedan jag hade ellära i skolan, men kan man verkligen dimma ner en ledlampa, med hjälp av ett motstånd? Det känns för mig som om det inte är möjligt, men jag kanske kommer ihåg fel.
  11. Jag har bläddrat igenom nästan alla bilderna & måste säga att jag tycker bilen ser mkt trivsam ut! Förvisso ser den lite annorlunda ut än årsmodell 05-09, men nya modellen har onekligen en hel del charm den också.
  12. Kanske en dum fråga, men går Corvettestolarna att vika fram? Eftersom att Mussen är 4-sitsig vill man nog ha vikbara stolar så att man kommer sig in i baksätet.
  13. Stefano

    tvätta bilen?

    Om det är asfaltsfläckar så är fotogen himla bra att ta bort smutsen med.
  14. Det är såpass mkt pengar det handlar om att jag hade nog försökt gå vidare med ärendet till annan instans. Exempelvis konsumentverket, för att försöka få hjälp att bestrida kostnaden. Visst brukar det förresten vara så att om man som företag ger ett pris på en produkt till en privatperson, skall momsen vara inräknad - i annat fall måste det poängteras att momsen inte ingår i priset?! MVH
×
×
  • Create New...