Jump to content

Milner

Medlemmar
  • Inlägg

    59
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Milner

  1. Jag har en sån här som jag har tänkt sälja: http://www.ebay.com/itm/NEW-OEM-Ford...943d80&vxp=mtr Köpt ny av Grufman och använd några månader förra året.
  2. Det tänkte jag inte på, men jag hade blivit förvånad om det var det.
  3. Nu har jag bytt. Det blev väldigt tyst. I alla fall inne i bilen...
  4. Jag har också beställt ett par från Badmanners. Dom kommer på måndag eller tisdag. Nu sitter det ett par Flowmaster på som är upprostade invändigt så det dånar en hel del. Ska bli intressant att byta
  5. Milner

    Olja

    V6:an ska ha 5w30 och V8:an 5w20. Din olja är dubbelt så trögflytande mot den rekommenderade vid varm motor om du har en GT. Det skulle inte jag våga köra på.
  6. Det jag menade är när det börjar närma sig 200 som det kanske låter lite inte annars.
  7. Jag har en -08 GT cab och har aldrig hört något vinbrus i den, inte i normala hastigheter i alla fall.
  8. Det vore trevligt att få bort skramlet från fönsterhissknapparna.
  9. Milner

    Solen skiner!

    Jag har också jobbat hela helgen och lagat en målningsrobot som hänger upp och ned i taket. Det var inte roligt, speciellt när det var så fint väder.
  10. "Den inre röda på EU-ljusen är avsedd för dimljus och där sitter vid leverans en 21W-lampa. Ett alternativ är att byta ut denna lampa mot en på 5W och koppla ihop kabeln (blå) till kabeln som går till stift nummer 6. Då erhålls positionsljus även på denna inre lampa. " Om man byter kontakt så att man kan använda en 21/5w lampa borde man kunna ha både dimljus och positionsljus i den inre röda? Då blir det ju till och med lagligt.
  11. Min blev entusiastbil när den lämnade USA. Det kommer den att förbli också. I alla fall så länge jag äger den. Corvetten hade jag i tio år, den här har jag en känsla av att det blir längre. Mycket längre
  12. Då är det ju flyttgods och du behöver inte byta lyktglas och liknande.
  13. Det är väl inte så mycket att visa upp, men visst kan jag göra det när säsongen börjar igen. Jag brukar ju hälsa på några kompisar ibland som sagt. Är en gammal gubbe 3 gånger så gammal som dig men med barnasinnet i behåll. Du kanske såg min silverfärgade Corvette Stingray coupe också som jag hade i tio år.
  14. Välkommen! Jag är uppväxt i Hultsfred, men flyttade därifrån 1987 till Oskarshamn. Du har säkert sett min bil där någon gång när jag har hälsat på kompisar.
  15. Jag är för rädd om min bil för att köra i skitvädret som börjar nu.
  16. Odiffad skulle jag gissa.
  17. Ställde av min idag efter 906 mils körning i sommar:D
  18. Jag har det på min också, men det syns inte för när jag bytte gaugeface till km tryckte jag i en hörselpropp i hålet framför den där lysdioden. Nu kan den lysa bäst den vill . Jag har en ny däcktrycksgivare men jag orkade inte ta reda på vilken som är trasig och kränga av däcket. Grufman kan programmera bort det åt dig men då måste du åka till Järfälla och det kostar en tusing..
  19. Jag servar min själv. Vilken bilverkstad som helst kan väl göra det egentligen. Problemet är att dom inte har 5w20 olja, men det verkar vara en del som kör med 5w30 utan problem och den oljan har t.ex alla Fordverkstäder.
  20. Jag har ingen erfarenhet om C6 men däremot lite TH 350 och TH400. Om filtret blir täppt vill dom inte växla upp. Om oljenivån är låg blir dom lite slirande i karaktären. Vet inte om det är likadant på C6, men ingen annan har ju svarat än.
  21. Jag hade funderat på att åka men i år hade dom ändrat så att man skulle skaffa ett cruisingpass i Rälla vid motorklubben och så hade dom ändrat så att amerikanska bilar före 1981 var välkomna. Då hade jag behövt ta min gamla Corvette dit och det kände jag inte för så då kunde dom ta sin cruising och köra upp nånstans...
×
×
  • Create New...